Program redukce původních obyvatel Evropy již probíhá, ale zatím nenásilně

25.09.2015 09:31

Prozatimním vrcholem arogance úřadů proti vlastním občanům je aféra německých měst, která nyní kvůli azylantům vyhání nájemníky z národních bytů a domů. Někteří mají na vystěhování rok, jiní měsíc a nikdo jim nepomáhá s hledáním. Na města totiž vytváří tlak německý stát, který co den oznámí, kolik kam azylantů dorazí. Třeba i pouhých deset hodin předem. Města tak dělají zoufalé kroky a neberou při tom sebemenší ohled na letité daňové poplatníky. 

Podobných kroků proti původním Evropanům si všímáme už léta. Na internetových diskusích lidé burcují, že jako rodina pracujících rodičů nemá podporu od státu, zatímco takzvaná "nemakačenka" mají, co chtějí, azylanti v Německu dostanou byt po Němcích a Británie, která čelí neuvěřitelnému tlaku salafistů na dávkách, zpřísňuje sociální systém pouze pro přistěhovalce z jiných států EU, tedy opět naprosto obráceně. Zcela vážně řečeno, se toto všechno zdá býti součástí jediného Projektu výměny obyvatel, který EU zřejmě plánuje již delší dobu. 

Pod hesly takzvané politické korektnosti, která ve vysokých kruzích platí vlastně teprve pár let, se dělají různá bizarní rozhodnutí. Tak například oblast lidských práv v OSN bude možná vést Saúdská Arábie bez sebemenšího ohledu na to, že se tam co týden popraví 3-4 lidi, a to třeba za špatně nošený islámský oděv, za zničený korán, za znásilnění, ale zabita je oběť, a podobně. Stejná, skoro až vtipná, jsou opatření podobná tomu, kdy OSN ve školách v Haagu zakázala hru Černý Petr, protože podle usnesení uráží černochy. Hlavní proud Projektu výměny jsou však zákony. 

V Norsku a Velké Británii šikanují nepohodlné rodiče tím, že jim prostě odeberou děti. V Norsku je takový systém již známý, ve světě se o něm píše, o samostatném úřadu, který může sám rozhodnout, bez soudu. Schválně pak kauzu táhne tak dlouho, dokud se mu nepodaří soudu namluvit, že je již u náhradních rodičů tak dlouho, že návrat k biologickým by dětem uškodil. Ročně jsou tak známy stovky takových případů, jsou to hlavně děti přistěhovalců z východní Evropy, tedy Česká republika, Slovensko, Rusko, Poslko... Norský systém funguje především kvůli převýchově, tedy uměle "vychovat" nové Nory. To samé se dělo i za nacismu. Děti se podobně kradou i v Británii, jenže tam je velmi okatá skutečnost, která jasně značí, kudy vede jejich cesta. Jsou kontrolovány především rodiny evropských přistěhovalců a Britů a ty jsou také nejčastěji odebírány. Například muslimské rodiny, a že jich je již v Británii mnoho, se nekontrolují ani neodebírají zdaleka tak často. 

Norský systém odebírání dětí se navrhuje i v České republice, a to i přes veškerý odpor jiných členů Sněmovny, médií a občanů. Ti jsou vlastně ignorováni již delší dobu. Je tedy možné, že do Česka "dorazí" podobně krutý a rodiny devastující samostatný na soudu prakticky nezávislý "úřad", který postaví základy pěstounskému byznysu a mafii a který bude moct šikanovat nepohodlné rodiče. Připravovaný multikulturní systém v Česku jsme již popisovali zde a není to hezké čtení. Ve zkratce: 

Děti se budou učit multikultuře ve škole, když budou mít jiný názor, budou odměněny špatnou známkou, když rodiče budou tlačit děti k neposlušnosti, budou jim potomci odebráni nově vzniklým úřadem. Rodič pak bude masírován ve veřejnoprávních médiích, může mít problémy v práci a může se rozloučit se svým normálním životem. Navíc se již prokázalo, že deset let funguje v českém školství manuál pro multikulturní výchovu. Popis návodu zde. Proč by tedy takový systém neexpandoval? Navíc, všimneme-li si pár detailů ohledně neziskových organizací, ještě více zpozorníme.

Poslanci totiž schválili novelu zákona, která odebírá povinnost zveřejňovat smlouvy všem nestátním neziskovým organizacím s dotacemi nad dva miliony korun ročně. Drtivá většina z těchto organizací s vysokými rozpočty se zabývá právě multikulturalismem. Například malá organizace, která bude podporovat útulky pro psy a má sama rozpočet sotva stovky tisíc, má na sobě tíhu papírování dál, neziskovka, například Člověk v tísni (prokázaná spolupráce s teroristy, která se neřeší) či Romea (která věnuje miliony na cenzuru v médiích), smlouvy již nebudou muset zveřejňovat. 

Romea je pak jedna malá kapička v moři a další maličký důkaz podpory výměny obyvatel. Hlavně, teď už ne za Romy, ale za imigranty. Stále častější články o "mírumilovném islámu" nebo "uprchlících, mezi nimiž není ani jeden zlý" či o "nacistech, kteří uprchlíky nebo islám nechtějí" ukazují, kam bude směřovat budoucí politika Romey. Její efektivita nás zarazila. Největší romská organizace za pět milionů rozpočtu našla práci pouze 18 Romům. Ptáme se tedy, na co je? A díky článkům na jejich serveru již pár měsíců víme. 

Německu se blížíme i v oblasti nemovitostí. Plánuje se u nás opatření, kdy budou pro potřebné účely pronajímány nemovitosti soukromých vlastníků, kteří budou mít prázdnou nemovitost. Dostanou sice zaplaceno, ale nebudou mít demokratickou volbu, co s vlastní nemovitostí. Je to zásah do soukromého vlastníctví a připomíná to současná německá drastická opatření. Na závěr si připomeňme také to, že do vězení půjdou v Řecku všichni pomluvači imigrantů a islámu a ve Švédsku existuje zákon "o pomluvách", díky jehož interpretaci skončili ve vězení i internetoví kritici švédské imigrační politiky. To je asi ta poslední fáze.

V první polovině článku jsem psal, že politická korektnost platí nejvíce teprve pár posledních let. Vždyť německá kancléřka již v roce 2010 prohlásila, že multikulturalismus, za který v současnosti tak srdečně bojuje na úkor vlastních voličů, selhal. Totéž řekli další velcí evropští politici, kteří nyní toto prohlášení kryjí a zazdívají ho politicky korektními větamy a arogancí vůči původním obyvatelům. Čím to asi je? Miliardami z kataru, Emirátů, či Saúdské Arábie? Můžeme pouze hádat.

Až jednou přijde vrcholová multikulturní politika na scénu všech povolných evropských zemí, budou se tedy odebírat státní byty, neužívané nemovitosti, bude se vlastně povinně o všem takovém mlčet a média budou ráda za evropské fondy spolupracovat, včetně těch veřejnoprávních. Ale ptám se, kam až v Německu dojdou? Jak daleko? Až dojde místo, začne se počet původních Evropanů redukovat násilně? Chceme tu další hrůznou diktaturu, která se tváří jako bratrská a mírumilovná, přičemž již zmařila mnoho životů jak lidí, kteří umírají na cestě sdo Evropy zvaní samotnou německou kancléřkou, tak lidí, kterým příchozí nevděční migranti ničí život svojí agresivitou? EU navíc s sebou nese ještě horší, islámskou, diktaturu, totalitu, která zabije každého nepovolného a která je krutá, násilná, korektní ještě méně, než byl samotný nacismus. Tohle je ta budoucnost Evropy, o které nám psala média před referendem? Tak, když už známe pravdu, pojďme to referendum zopakovat. Kolik lidí bude tentokrát pro EU?