Ministryně pro multikulturalismus a nový systém na převýchovu

24.08.2015 07:30

Kateřina Valachová, Ph.D., toto jméno si zapamatujte. Je to nová spojka českého státu, která nás chce zavést do nové totality - do multikulturalismu. Jako za časů komunistů, kdy se točilo a hrálo tak, aby to bylo co nejvíce budovatelské, chce ministryně školství naopak učit tak, aby děti věděly, že jejich rodiče jsou xenofobové a že multikulturalismus je budoucnost. Valachová totiž požaduje, aby se tento režim dostal do českých učebnic na základních školách. Exsistuje vůbec důvod, proč s něčím takovým souhlasit?

1) Názor nic neznamená
Pokud se malé, řekněme desetileté, dítě bude učit, že cikán je ilegální slovo, černoch je rasistický výraz, že genderové rozeznávání zbytečně škodí jinosexuálům a že islám je jen východní verze křesťanství, nemají pak právo na názor. Jak je to možné? Za jiný názor dostanou v testu pětku. Jednoduché. Zdá se vám to přehnané? V multikulturalismu jsou všechny zmíněné body již běžnou praxí. Viz třeba Švédsko, kde se znásilňuje a vraždí více než kdy jindy a úřady místo toho takto s dětmi již manipulují. V Norsku a Británii jsou "problémovým" dospělým děti odebírány a převychovány, aby z nich vyrostli noví multikulturalisté.

2) Islám je rasa
Když už pak multikulturnímu fanatikovi došly argumenty, prohlásil kritika islámu za rasistu. Islám není rasa. Arabů ho uznává "jen" 85%, je to ideologie, která se táhne přes všechny rasy. Multikulturní školství, která již na světě jsou, však kritiku islámu dětem vysvětlují jako projev rasismu. Brzy se tak může stát, že to již nebude legální. V Řecku a Švédsku existují zákony, které správným pojetím soudcem mohou odsoudit nepohodlného kritika za urážku, a to bez ověření, zda hovoří pravdu, či nikoliv. 

3) Pravdivá data budou označována za hoaxy
Navíc jsme svědky už nyní toho, jak v Česku vznikají iniciativy, které lživě propagují multikulturalismus. Na internetu mažou kritiky, nahlašují kritické facebookové stránky, a podobně. A kreslí data, prakticky svá vlastní. Kdysi tu vyšel článek o tom, že statistický údaj není rasismus. O tom to je. Dokud bude pravda přístupná, odpůrců se multikulturalismus nezbaví. Proto existují projekty jako Hate Free, které vyvracují hoaxy a proto další multikulturní média hlásají do světa každý objevený hoax zvlášť. 

Na co to bude? No přeci, pokud budete častěji upozorňovat pouze na nepravdivé informace, pravdivé, přestože jich je stonásobek, se ztratí kdesi v éteru. Pokud se na to takto bude poukazovat páťákům na základní škole, budou si též myslet, že všechny údaje, ke kterým se na internetu dostanou, jsou výmysly. Proč by tomu to dítě nevěřilo? Vždyť mu to říká učitel. A hlavně, opět, pokud to nezopakuje jako papoušek, má za pět v testu. Jednoduché.

4) Rodiče bez šance
A zkuste jen trochu radit svým ratoslestem, ať ne všechno ve škole poslouchají. Dítě kolem deseti nedokáže přesně rozlišovat. Nebude přesně vědět, kdy mu učitelé lžou a kdy ne. Jak mu poradíte? Když zpochybní práci učitele, bude mít kázeňské problémy, pokud to bude trvat dál, neuplatní se v dalším vzdělání. Nebude mít šanci se prosadit jen proto, že bude mít věčně za pět z občanské nauky a v referencích poznámky o nerespektování učitelského sboru a osnov. Vy jako rodiče můžete mít probémy ještě větší. 

Ministryně práce a sociálních věcí, Mgr. Miachela Marksová Tominová totiž připravuje novelu zákona "o ochraně dětí", který chce zavést systém téměř totožný se systémem v Norsku. Jedná se o úřad se samostatnou mocí, který bude mít pravomoc rozhodovat o odebrání dětí bez soudů a bez soudů je také předávat k pěstounům. Běžná praxe v Norsku je taková, že jsou u pěstounů i přes soudy děti drženy tak dlouho, dokud vlastně soud neuzná, že si děti "zvykly" a návrat k biologickým rodičům by jim uškodil. 

5) Multikulturalismus je prostě nový diktát
Vše to podtrhává ministr "pro lidská práva" Jiří Dienstbier, který slíbil neziskovým organizacím peníze a kontrakty na několik let dopředu tak, aby je o peníze nemohl nikdo připravit. Podobně na tom je i švédská vláda, jejíž členské strany podepsaly dohodu o vzájemném spojení se v případě, že vyhraje strana proti multikulturalismu, tamní "pravicoví" demokraté. Vše je propojeno a vy jako rodič s tím nemůžete nic dělat. 

Budete pozorovat, jak se vaše dítě mění v multikulturalistu, jak roste a s každým rokem vás bude více a více nesnášet, protože jim učitel ve škole bude opakovat, že jste xenofob, rasista a nácek. A opovažte se, aby vám jako odpůrcům dítě důvěřovalo. Přijdete o něj. Vše je zařízené. S touto vládou Česká republika spadne do multikutlturního pekla, pustí sem naplno islám a začne nová vlna teroru. My jsme tu ještě žádné 11/9, žádný Madrid, žádné Charlie Hebdo a žádný znásilňovací Rotherham ještě neměli. Tato vláda nám je však zařídí. 

Budete je nadále volit?