Pussy Riot a co všechno jim multikulturalisté odpouštějí

06.11.2015 06:14

Pamatujete si na listopad 2014? Aktivisté vyvolali davové ukazování červených karet. Kampaň, byť neměla na prezidenta Zemana sebemenší dopad, považují za úspěšnou a chtějí pokračovat letos a po skončení se 17.11. připojí k demonstraci "Wefugees, welcome". Je to vlastně důkaz, že je to pořád "jedna banda". Připomeňme si, co tedy všechno multikulturní fanatici doteď podporovali:

Palestinu s tím, že věří tvrzením organizace Hamás, že Izrael je agresor a nebo je agresivnější jen proto, že na straně současného útočníka je díky dobré obranyschopnosti Izraelců více obětí. Nošení islámských oděvů, přestože musí být všem jasné, že na Východě jsou díky tomu porušována lidská práva. Většina z nich se zastává norského úřadu Barnevern, který dokonce prohrává soudní spory ve Strassburgu a přesto je ta "česká matka" špatný člověk. Dále pak podporují inkluzivní vzdělávání, a to jen proto, že mezi "pomalými" dětmi je mnoho Romů a jejich číslo je tak potřeba uměle, násilně a za cenu zničení státního školství snížit. A na iDnes.cz se potvrdilo, že multikulturalisté stojí i za Pussy Riot. 

Je to "punková" kapela, která rázně vystupuje proti současnému ruskému prezidentovi Putinovi. Jsou to samozřejmě Rusové. Krom velmi vulgárních textů, například zpívání o "hovně božím" nebo "zhnisaná číča", které by se daly určitě v pohodě unést (texty Rammstein provokují velice podobně, i když více umělecky), jejich činnosti, za které byly některé členky dokonce pravomocně odsouzeny, by se neodpouštěly.

Myslíte si, že by minimálně na léčbu nebyl v Evropě poslán člověk, který přijde do supermarketu, stáhne si kalhotky, vytáhne drůbež z mrazící jednotky a strčí si jí do rozkroku? Myslíte si, že by bez povšimnutí někomu prošlo, kdyby ve skupině a za plného provozu přišel do muzea a tam zahájil skupinový sex, například bez ohledu na možnost, že mezi návštěvníky budou děti? Nebo, že by nikoho nenaštvalo ani neurazilo, kdyby přišla do kostela či chrámu nějaká skupina, co by začala v polonahém stavu vykřikovat politická hesla a "hovna boží"? Vy sami, tolerovali byste úplně všechny tyto činy? Ne? Tohle tolerují multikulturalisté skupině Pussy Riot. Všechno spáchali oni.

Jenže to západní politiky nezajímá a tak členky mají fotografii s Hilary Clinton, rozhovory ve světových médiích, dokonce i v naší veřejnoprávní televizi a Mladá fronta o nich píše jako o disidentkách. To je, panečku přístup. Proč? Protože ti lidé nenávidí Putina, což je základ západního myšlení. Takový první pilíř. Ten druhý je milovat uprchlíky a to jedna z členek dokázala před pár dny u detenčního zařízení v Bělé-Jezové, kde tvrdila, že Češi se neumí o uprchlíky postarat a že jim chybí informace a důstojné podmínky. Stejně vedla česká média rozhovor i loni, když "všichni povinně nenáviděli Zemana". 

Každý, kdo má rozum v hrsti, se nad tím pousměje. Ono to k smíchu trochu je. Kam jsou multikulturní fanatici z řad médií a politiků ochotni zajít, vidíme každý den. Tohle je jen další důkaz jejich zvrácenosti. A bude jich brzy daleko víc.