Nadační fond Generace 21 chce přivézt 150 křesťanů a jezídů

14.07.2015 12:00

Jak nám naše vláda několik měsíců podsouvala, že nehodlá brát kulturně nepřizpůsobivé uprchlíky do České republiky, a pak se rozhodla že se pokusí najít lidi podle povolání a bude kašlat na případné následky, Dan Drápal v čele projektu nadačního fonru Generace 21 na to jde přesně tak, jak upozorňovalo hnutí IVČRN. Do české republiky chce na své náklady přesunout na 150 skutečných uprchlíků. jedná se o křesťany a jezídy, kteří jsou v hledáčku islamistů terčem číslo jedna a hrozí jim skutečné vyhlazení v oblasti.

"Zdůrazňujeme, že se jedná o snahu pomoci místním křesťanům," upozorňuje drápal. "Na rozdíl od muslimů, křesťané nemají v příštích desetiletích na Blízkém východě žádnou budoucnost," doplňuje s tím, že podobně se snaží argumentovat i s lidmi, jenž tvrdí, že je tento projekt diskriminační. "Muslimové snáze najdou své souvěrce - šiíté šiíty, sunnité sunnity. Nehledě na to, že muslimové, kteří by nějakou dobu pobývali v Evropě, by se mohli po návratu stát terčem útoků," zdůrazňje drápal. 

Dále pak píše, že místní politici, třeba starostové, tvrdí, že by křesťany přijali, ale muslimy ne. Na to Drápal reaguje, že to chápe a chápe také to, že tyto obavy politici raději nevyjadřují nahlas i přes to, že jsou v souladu s většinou veřejné debaty. 

Nyní čekají jednání s vládou. Ta by měla vydat povolení k převozu skutečných uprchlíků do České republiky. nadační fond žádné peníze nažádá, vše bude platiti z již nasbíraných prostředků. Nějaké malé příspěvky sice určitě ocení (216459128/0600 - GE Money), ale není to nutné. Hlavní je teď podpora.

Čili, pokud chcete podpořit přesun skutečných uprchlíků, tedy jezídů a křesťanů pronásledovaných muslimskými milicemi, můžete vyjádřit podporu kontaktováním pana Drápala (zde), nebo dejte svojí podporu přesunu těchto skutečných uprchlíků svým poslancům (rozcestník ke kontaktům zde). 

Stop-multikulti nepodporuje rasismus - diskriminaci na základě náboženského vyznání. je však potřeba si uvědomit, že s přísunem muslimů v Evropě doposud vznikly problémy, které nikdo neřeší a užívá spíše ústupků v podobě diskriminace pozitivní. Islám není kompatibilní s jinými kulturami, všude, kde získal velký podíl, podíl ostatních populací začal náhle klesat. Proto, pokud jde o uprchlíky, je potřeba přijímat ty, kteří jsou v současné pozici ohroženi nejvíce a zároveň ty, kteří jsou co nejvíce kompatibilní se stále ještě křesťansko-židovsko-ateistickou evropskou kulturou.