KOMENTÁŘ: Silvestrovské útoky na ženy v Německu jsou něčím výjimečné

05.01.2016 20:12

Sedmihlavý muslimský gang léta znásilňoval děti v Británii, videa, kde deset, dvacet migrantů háže rukama a křičí na policisty, případy, kdy se jeden otec rozhodl pro nové zuby a nechal tak utopit vlastní rodinu ve Středozemním moři, ale i teror z Paříže, při kterém vraždili i dva registrovaní uprchlíci. To je velmi, ale velmi omezený a zlomkový výčet jednotlivých případů násilností, vydírání a terorismu, kterého se dopouštějí takzvaní uprchlíci. 

Ještě po teroru v Paříži byli někteří multikulturní fanatici schopní vtipkovat na adresu kritků tím, že pokud my nazýváme tuto krizi invazí a dva z uprchlíků vraždili, jedná se tak, a teď je cituji doslova, "o nejneschopnější armádu v historii" a samozřejmě se tomu smáli, plivali na hrob 130 lidí. Ale teď jim vlastně veškeré argumenty došly. Útoky ve dvou nebo třech německých městech, při kterých se okrádalo, znásilňovalo a osahávalo přímo při silvestrovských oslavách a dokonce na veřejných prostranstvích, jsou něčím výjimečné. 

Útočníků na každém z těch míst bylo minimálně 100. Všichni zadržení jsou azylanti z předloňského roku. A aby toho nebylo málo, těch 100 pachatelů se úspěšně ukrývalo mezi tisícihlavou bandou imigrantů "neevropského" vzhledu, tedy Arabů a Afričanů, kteří útokům nijak nebránili. Extrémní výmluvnost je také fakt, že se útočilo na více místech, sobě celkem vzdálených, čili se bude pravděpodobně jednat o samostatně organizované skupiny, v tomto případě již násilnické armády. 

Takže přes dva tisíce pachatelů zkazilo několika stovkám žen nejen silvestra, ale některým také zničily psychiku. Znásilnění "bílé" ženy muslimy na veřejném prostranství není žádná "novinka", je nechvalnou tradicí třeba i v Egyptě, kde byla v roce 2012 davem znásilněna reportérka z Nizozemí. Video zde a další video zde. Její zpověď s dalšími děsivými záběry zde. Navíc se tak nestalo v nějakém špatném psychickém rozpoložení, stalo se tak v rámci oslav pádu bývalého režimu v zemi. 

Tyhle násilnosti budou pokračovat a dějí se již dlouho. Ten silvestrovský je ale něčím výjimečný. Všem multikulturalistům jasně vzkazuje, že ačkoliv nemusí bojovníci útočit vždy se samopalem v ruce, o násilnickou armádu se jedná, a o účinnou. Multikulturalismus s sebou nepřináší jen ohrožení života, ale také psychiky a důstojnosti, majetku a svobody.