Informace: proč zastavit proud peněz do multikultury?

02.05.2015 11:52

Tento základní text si prosíme přečtěte na úvod, než začnete vytvářet stanovisko k důvodu vzniku a motivaci tohoto hnutí. Toto hnutí vzniklo na základě nespokojenosti skupiny občanů s tím, jak multikulturní organizace a hnutí pořádají hon na odpůrce jejich názorů, snaží se zkreslovat informace, potlačují oponenty špiněním a podporují nenávistnou ideologii jménem islám, a to i za peníze daňových poplatníků nebo třeba z koncesionářských poplatků, tedy za peníze nás všech. 

Multikulturní organizace a hnutí, říkejme jim už jen "multikulti", se zastávají menšin všeho druhu, což by bylo v pořádku, kdyby nedávali otevřeně najevo své cíle jejich práva nadnést nad práva většinové společnosti. Romové - zločinci - jsou ze společenství a statistik romské zločinnosti pomocí tlaku na média vylučováni, miliony z různých fondů jsou investovány do různých grafů, které se jakýmkoliv způsobem snaží dokázat, jak moc špatní jsou ti ostatní, jak moc dobří jsou lidé odlišní, jak nezasloužená je jejich situace. 

Jiné organizace zakládají multimilionové projekty, jejichž úkolem je veškerou nespokojenost daňových poplatníků svést na nenávist vůči odlišným lidem. Takové projekty mají silnou PR, koupí si Product Placement v televizních seriálech, reklamy, placené obsahy na internetu. To vše jen za účelem vyvracení takzvaných "hoaxů" a výzvám k "trollingu" vůči lidem, co jsou údajně plní nenávisti. 

Existují případy "přemnožení" organizací, které se například zastávají Romů. Těch jsou v České republice desítky, možná i stovky. Berou peníze z Evropské unie, berou peníze z různých, třeba norských, fondů. Vydělávají a říkají si "neziskové organizace". S tímto se musí přestat. Tato činnost omezuje práva většinové společnosti na vyjadřování názorů, byť nemusí být zrovna "politicky korektní". Je potřeba zachovat demokracii, tedy systém, za který zvonili i mnozí z nás v roce 1989. Je potřeba zavést rovná práva pro všechny a ne vytahovat ze společnoti etniky, která si prý zaslouží něco navíc. Je potřeba kulturám, které mají agresivní tendence, zamezit přístup do té naší. 

Je to jednodušší, než se zdá. Stačí se semknout, stačí být vidět, slyšet. Tlak na politiky, tlak voličů, jejichž hlasy je ženou ke korytům, donutí i je jednat jinak. Nevzdávejme se. Jednotlivec toho moc neudělá, ale masa ano. Lidé by se neměli bát politiků, to politici by se měli bát svých lidí.