Děkujeme, že diskutujete slušně!

09.07.2015 06:22

Vzhledem k tomu, že se ve velmi blízké době plánuje mnohem podrobnější monitorování diskusí na internetu, rádi bychom vás všechny upozornili na pár faktů ohledně urážení skupin obyvatel, rasových příslušností, náboženských skupin a podobně. Je potřeba jasně vymezit mantinely, podle kterých budeme nuceni mazat a blokovat komentáře a komentující. Pravidla rozhodně nebudou uhozená, je ale potřeba si dát velký pozor na detaily komentářů, které píšeme veřejně na síti. Blokovat za to mohou celé hnutí Stop-multikulti a autora komentáře třeba i zavřít do vězení

Vulgarismy:
Za vulgarismus každý považuje něco jiného. Podle diskusí je však rozdíl mezi nadávkami směřujícími proti instituci, skupině obyvatel, či jednotlivci. Čím menší skupiny se vulgarismus týká, tím přísnější může být následek urážlivého jednání. Když diskutující sprostě zaútočí na český systém nebo na multikulturalismus, nikdo jej nemůže za nic stíhat. Když člověk takto zaútočí na jednotlivce, může se prakticky automaticky jednat o nějakou verzi kyberšikany. Urážka skupiny obyvatel se pak považuje za antisemitismus.

Na co si dát pozor, když nám vytečou nervy:
Není potřeba na urážlivý komentář z protistrany též reagovat vulgárně. Nejlepší jsou argumenty. Multikulturalistům tyto argumenty již principálně docházejí. Nedoporučuje se reagovat ve stavu nejvyššího vzteku. Takové jednání vás v budoucnu může stát nejen celý vás virtuální účet, ale možná i reálnou svobodu, neboli, chystá se novela, která pro přehnaně sprosté lidi, co urazí skupinu obyvatel nebo jednotlivce, bude čekat i vězeňská cela!

Antisemitismus:
Ať si připravovaný náhubkový zákon bude říkat, co chce, pokud bude nadále demokratický, existuje rozdíl mezi kritkou lidí a antisemitismem (rasismem).

Když někdo řekne, že drtivá většina terorisů jsou muslimové, je to argument doložený fakty, nikoliv antisemitismus. Naopak, pokud někdo tvrdí, že všichni muslimové jsou teroristé, jedná se o útok na 1,6 miliardy lidí a ten je z hlediska demokracie neakceptovatelný.

Když někdo řekne, že většina do Evropy příchozích imigrantů neumí číst a psát nebo že jsou všeobecně hloupější než my, je smutným faktem, že je to pravda. Světová zdravotnícká organizace tvrdí, že mezi imigranty je až 70% negramotných lidí. Mnoho průzkumů již dokázalo, že obyvatelé Afriky mají průměrně až o desítky bodů nižší IQ než Evropané. A zase naopak, pokud by někdo tvrdil, že všichni jsou hloupí, že všichni mají sklony k násilí, či cokoliv podobného, jedná se o jasný rasismus. Hranice je tenká. 

Jakékoliv útoky na židovskou komunitu nebude Stop-multikulti v žádném případě tolerovat! Současná židovská komunita se ničím neproviňuje, naopak je v Evropě terčem rasismu a antisemitismu ze strany islámských věřících. Židé jsou naši spojenci!

Celkově je hranice závislá na ověřitelnosti. Pokud budeme neustále paušalizovat lidi podle barvy pleti nebo podle toho, zda se jedná či nejedná o Araby, skončíme doslova v pekle. Jako odpůrci multikulturního šílenství musíme bojovat fakty, jelikož lidé z protistrany jsou poslední dobou ti, jenž trpí paušalizováním nás všech do neonacistických řad. Nemáme zapotřebí jednat jejich současným jazykem. 

V zájmu slušné diskuse budou ty nejjasnější projevy rasismu při opakovaném používání mazány. Blokovat uživatele budeme jen v tom naprosto nejkrajnějším případě. Například za dvouměsíční existenci hnutí nevzniknul jediný důvod blokovat uživatele a vznikly pouze dva případy, kdy bylo nutné umírnit komentujícího. Do budoucna zachováme úplně stejnou techniku vyhodnocování. Jakoukoliv věcnou a doloženou kritku posílejte dál, rasismus tu nemá místo, ale my víme, že je mezi vámi drtivá většina slušných lidí, kteří vědí, kde je chyba....