Británie podkopává nohy svým vlastním občanům

08.07.2015 11:47

Kdysi to bývala hrdá země. Bránili se Francouzům, bránili se nacistům, úspěšně kolonizovali státy i na druhém konci planety. Nyní však přichází konec. Velká Británie již nechce nadále podporovat své občany a staví se čelem nové výzvě: co nejrychleji islamizovat svojí zem. V rámci multikulturalismu se tak světu pomocí médií lže, vydírá a vyhrožuje. Lidé - odpůrci jsou hnáni do kouta, pomouváni a zesměšňováni. A to ještě nedávno vše vypadalo, že i lidé s pojetím multikultury ve své zemi souhlasí. 

V roce 2005 přišel velký převrat. Útok na londýnská metra, desítky mrtvých a stovky zraněných, viníci: islámští radikálové. Žádné zamlčování, žádné počítání muslimů mezi oběti jako třeba u Charlie Hebdo, prostě jasné pojmenování problému. Jako reakce na islámský terorismus v Británii se islám kritizoval, hovořilo se o něm a diskutovalo. Všude. A nyní? Jakoby ta doba byla středověk, na který chtějí britští politici co nejrychleji zapomenout. 

Británie prošla za deset let velikou obměnou, extrémně vzrostl počet muslimských vyloučených lokalit a v nich skokově stoupala zločinnost a bezpečnost pro nemuslimy rychle spadla k bodu mrazu. Z takových míst jsou muslimové schopni vyhánět policisty. Velkou aférou bylo odhalení velkého znásilňovacího gangu uprostřed muslimského gheta v Rotherhamu, kde bylo znásilněno minimálně 1400 dětí. Policie léta ignorovala žádosti obyvatel o zásah, neboť se obávala z obvinění z rasismu. 

Po deseti letech je navíc známo, že řadoví Britové už s místními muslimy a s islámem vůbec ztratili trpělivost. Podle různých průzkumů Britové převrátili a zatímco po útocích na metro v roce 2005 odpovídali menšinově antiislámsky, nyní je mezi Brity již nadpoloviční většina kritiků a dokonce čtrtina přímo odpůrců, kteří islám považují za hrozbu číslo jedna pro západní liberální demokracii. Všem těmto lidem však nohy podráží jejich vrchnost.

Cameron například prohlásil, že pokud někdo věří v existenci uzavřených muslimských komunit, je to idiot. Tím jakoby zpochybnil například rotherhamskou kauzu a znehodnotil všechny výpovědi svědků, videa, kterých je plný web a tuny studií na toto téma. 

Pravdou však je, že není ve městě západní Evropy nic, co by ohrožovalo bezpečnost natolik, jako právě uzavřené islámské ghetto. Tamní lidé rodí děti do čistě islámského prostředí, čímž zabraňují integraci mladých muslimů do britské společnosti. V islámských školách jsou muslimské děti prokazatelně vedené k nenávisti proti západnímu způsobu života a demokratickému systému. V nejhorších případech se tito lidé odmítají učit anglicky. Právě odsud útočí radikálové a právě sem se schovávají. A právě zde, v takových ghettech, probíhají náborové mise do ISIS.

Svými prohlášeními tohle britští politici odmítají. Vše v rámci multikulturalismu, tolerance, pochopení. Neexistuje tak způsob, jak by se dalo zabránit dalšímu 7.7.2005 ani 11.9.2001 ani novému Charlie Hebdo. Neexistuje, krom neustáleho špehování islámských společenství, sociálních sítí a to vše za daně poplatníků, které by se v případě pravdivého pojmenování problému mohly využít úplně jinak.