BEZ VÝZKUMNÝCH AGENTUR: Volby by vyhrála SPD před Blokem proti islámu

20.12.2015 19:43

Komu dáte hlas v příštích volbách? V rámci internetového průzkumu, který není pořádán žádnou agenturou ani úřadem, hlasovaly již čtyři tisíce lidí. Oproti oficiálním průzkumům však výsledek voleb v takové situaci všechny překvapil. Volby by vyhrála Okamurova SPD před Konvičkovým Blokem proti islámu. Vládní strany v tomto průzkumu zaostávají, 3. ANO se ziskem 15,5% a čtvrtá ČSSD s 13% a KDU-ČSL jako propadák se 4,3%. 

Například BPI a SPD by tak v Parlamentu společně vytvořily vládu, v případě spojení se Svobodnými dokonce ústavní většinu. "Senzační" pořadí dosud neznámých stran či třeba SPD, která vzešla z Okamurova Úsvitu, zapřičiňuje s největši pravděpodobností imigrační krize, přístup současné vlády k islámu a přílišná náklonnost předsedy Sobotky k EU, politice USA a multikulturalismu. 

Výsledek zároveň ukazuje na nejednotnost voličů. V podstatě odpovídá tomu, že třeba volič ČSSD je s EU spokojený, volič například BPI naopak žádá radikální změny či úplné vystoupení z Unie. Předsedovi BPI navíc dle všeho vůbec neuškodilo obvinění z podněcování nenávisti vůči skupině osob. Medializace naopak jeho straně spíše pomáhá. 

Průzkum není uzavřen, můžete tedy hlasovat i vy, a to zde.

Stop-multikulti má pro vás též jednu anketu. Hlasujte pro "Nejabsurdnější multikulturní počin roku 2015".