Ukradli území a chtěli vyhladit všechny Srby. "Albánské" Kosovo nyní směřuje do EU!

21.01.2016 23:51

Může se to zdát spíš jako špatný vtip. Je to v podstatě výsměch, ale zároveň držení nechvalné tradice. Kosovští Albánci, kteří Kosovo násilně ukradli Srbům, míří do EU. Evropský parlament totiž opět pokládá na stůl možnou dohodu o vstupu Kosova do Unie. Připomeňme si příběh etnické čistky. 

Teroristická organizace UČK si dala za cíl vzít si Kosovo, území, které původně patřilo pod správu Srbska. Albánci tak pod vedením islámu a USA začali území obsazovat. NATO se zúčastnilo etnické čistky, nechalo téměř všechny Srby vyhnat z Kosova a dokonce pořádalo na srbské civilisty bombardování, při kterém zahynuly stovky nevinných lidí. Toto bombardování označil průkopník "pravdoláskařství" Václav Havel za humanitární. 

"Mají jediný cíl. Vyčistit Kosovo od Srbů. Můj prastrýc se musel sám Albáncům bránit. Až deset z nich se ho pokusilo přepadnout uprostřed noci," vypověděl muž, jenž nyní žije v Česku a jehož rodina na vlastní kůži pocítila albánský teror. Jeho rodina musela, jako desítky tisíc dalších, utéct z území, jelikož NATO přikázalo srbské armádě, aby ustoupila z Kosova. Protože NATO disponovalo větší vojenskou silou, museli se domácí ze svého hřiště stáhnout. 

V tu chvíli však začal masakr. Albánci přepadávali, vykrádali a vraždili nic netušící a i spící Srby. Vypalovaly se kostely, ničily se křesťanské památky v zemi a armáda NATO jen přihlížela, popřípadě se začala stahovat z oblastí, kde se Albánci vymkli kontrole. Poté, co se malá část Srbů vrátila zpět do Kosova a obnovila svá bydliště, čelila dalším a dalším útokům. Od roku 1999 již Srb nemůže bez doprovodu vojáků ani zajít na nákup. 

To vše nyní EU podtrhla možností dohody a vstupu ukradeného území do EU. Jako stát Kosovo uznalo přes sto států, bohužel i Česká republika. Média v nynější době upozorňují, že mezi státy, které Kosovo neuznávají, patří například Rusko. Po antiruské kampani to vypadá, že média snaží hrát kartu "kdo je podporován Ruskem, je špatný", neboli "co Rusko odmítá, je dobré". 

Navíc to není jediný případ, kdy se evropští a američtí politici dostávají na stranu vrahů. Například genocidu Arménců, kdy za úmorného mučení, pochodů smrti a vraždění muslimy z Osmanské říše (ve své podstatě předchůdce dnešního Turecka) zemřelo více než 1,5 milionu civilistů, odmítají mnohé vlivné státy jako genocidu uznat. Opět mezi tyto země patří i Česká republika. Vlády USA a Velké Birtánie například genocidu za genocidu neoznačují pouze proto, že berou ohled na Turecko, jakožto na významného člena NATO. 

NATO a EU prokazují v posledních letech jediné. Podporu teroristům, vrahům a islámským extremistům. Na Srby shodily stovky bomb, arménskou genocidu ignorují a proti Islámskému státu nejsou schopni spojit síly všech členů, ba dokonce ignorují veškeré přímé důkazy toho, že Turecko s IS obchoduje a podporuje jej. A evidentní důkazy, že se na vlně imigrantů vezou i tisíce teroristů, ignorují a vyžadují další a další nucené přijímání. Navíc fakt, že je ignorována inspirace nacistů právě v genocidě Arménů, je doslova alarmující. 

ALBÁNCE MILUJE UEFA I ČLOVĚK V TÍSNI

Člověk v tísni, organizace, která již v minulosti spolupracovala s teroristy, také jednoznačně stojí na straně Albánců. Srby organizace ignoruje, pomáhá jen Albáncům. Podobně tak tomu bylo i za války v Kosovu. Stejně tak se za Albánce postavila i fotbalová asociace UEFA, která potrestala srbské hráče za to, že se nechali vyprovokovat vlajkou "Velké Albánie" (takzvaná etnická Albánie, myšlenka, která má za cíl vyčistit například většinu Srbska, Makedonie a Řecka), kterou nad hřiště přepravil dron. Ačkoli provokaci zahájili Albánci, nakonec kontumačně zápas vyhráli. (Více o Člověku v tísni zde a zde)

Na závěr článku doporučujeme: Dokument o tom, jak byli Srbové násilně vytlačeni z vlastní země a s podporou NATO byli vyvražďováni: