Tlak na Česko: Multikulturní Německo čelí přílivové vlně žadatelů o azyl

06.05.2015 10:16

V roce 2010 prohlásila Angela Merkelová, že německý multikulturalismus selhal. Od té doby se však mnohé v jejím stanovisku změnilo. Vzniklo německé hnutí proti přílivové imigraci Pegida, Merkelová jej jako údajně krajně pravicový odsoudila. Do Německa přišlo loni 200 000 žadatelů o azyl, takzvaných uprchlíků, letos se počítá s dvojnásobkem, Německo neraguje, naopak, vyvlastňují se soukromé objekty, aby bylo pro uprchlíky místo. Organizace zkrátka Německu lobbingem nedovolují zastavit tuto vlnu. Austrálie musí kroutit hlavou, se svým systémem prakticky zastavila příliv ilegálních imigrantů do své země. Evropa svým chováním způsobuje naprostý opak.

Multikulturní Německo jako velmi vlivný člen EU bude určitě tlačit na Českou republiku k přijetí "uprchlíků". Zatímco Zelení či takzvané neziskové organizce tvrdí, že se Česko má o co podělit, že je bohaté, stále více českých důchodců čelí exekucím a mnozí mladí Romové coby několikanásobní rodiče chodí pravidelně pro mnohem vyšší sociální dávky, přičemž se nechystají odpracovat ani polovinu toho, co exekuovaný senior. Je nyní ta doba přemýšlet stejně jako Německo, neboli obětovat životy občanů země a přistěhovat sem lidi, kteří s 80% pravděpodobností též skončí na sociální podpoře? Jak česká vláda slibuje, že se tak nestane, protože by podle německé situace Česko muselo přijmout jen letos přes 20 000 lidí, europoslanci vládních stran naopak nadšeně a s výmluvami hlasují pro kvóty. 

Navíc toto hlasování definitivně vymazalo lži z úst některým multikulturalisům, kteří tvrdili, že žádné kvóty být nemohou. Mnoho levicových aktivistů volá po dělení majetku a bohatsví Česka s cizinci, o sociální situaci mnohých Čechů raději mlčí a místo toho kreslí zesměšňující vtipy. Například Hate Free pomocí kreslířů tvrdí, že kdo z Čechů kritizuje příliv "uprchlíků", sedí po večerech po hospodách, nadávají bez argumentů a navzájem si půjčují na pivo. Samotné takzvané neziskové organizace, čerpající dotace z mukltikulturalismu, nepoužívají žádné argumenty. Jediné, co je napadne, je sehnat z těch desítek tisíc alespoň jeden dojemný příběh. Nedávno jsme tu psali o šéfce Amnesty International, která má přesně ten jazyk, který je pro muktikulturalismus potřeba. 

Češi by se měli tedy vážně zamyslet. Chceme riskovat, že nás vláda potopí, což by se nestalo rozhodně poprvé, nebo budeme volat po zastavení šílenství jménem multikulturalismus? A položme si otázku, je možné žít v multikulturní EU?