Stipendia pro uprchlíky, Češi opět ostrouhají

04.05.2015 08:26

Nějakým zvláštním způsobem se nejspíše stane, že přes odpor občanů - voličů bude česká vláda sponzorovat uprchlíky z islámem zmýtané Sýrie. Na úkor nás všech dostane minimálně padesátka mladých Syřanů dokonce stipendia. 

Poté, co vláda měla přijmout pouze méně než dvacet dětí, ale s nimi přijelo více než 70 příbuzných, což při válečném uprchlictví opravdu nemá obdoby, a poté, co europolitici vládních stran proti svým odhlasovali kvóty pro urpchlíky z Afriky, kteří neprchají před válkou, ale utíkají za dávkami, vláda zarezervuje pět milionů ročně pro studia Syrských uprchlíků. 

Sice nejsou peníze a tak se důchody zvedají řádově pouze o stovky korun, minimální hodinová mzda je čtvrtinová oproti sousedům z Něměcka (ceny dokonce podobné, vyšší třeba jen o třetinu), Česko raději investuje do něčeho, co se mu nevrátí. Uprchlíci dorazí do Česka, kde získají stipendia, vystudují a nejspíše odcestují zpět do země svého původu. Navíc je teoreticky možné, že s nimi dorazí i jejich válka, multikulturní organizace totiž tlačí na českou vládu, aby přijímáni byli i muslimové, islámský teror tak bude skutečné uprchlíky pronásledovat až sem.

Hnutí Stop-multikulti je zásadně proti tomu, aby byli slepě přijímáni a podporováni uprchlíci, kteří mohou do budoucna ohrozit i Českou republiku. Je prokázáno, že i Islámský stát plánuje nastrčit své "bojovníky" mezi takzvané uprchlíky. Jedná se tedy o zásadní ohrožení národní bezpečnosti a multikulturní organizace, které takové ohrožení bagatelizují, se dopouštějí činu na hranici vlastizrady podle paragrafu § 309, konkrétně podpory terorismu (§ 311) a teroru (§ 312). Organizace jsou aktivně na internetu i osobně upozorňovány na fakta ohledně teroristů v řadách uprchlíků, avšak tato fakta ignorují, protože za uprchlíky inkasují peníze a je jim úplně jedno, co jsou zač. Přijetí nebezpečných jedinců navíc ohrožuje i bezpečnost skutečných uprchlíků. Je nutné podporu těchto organizací zastavit.