Rasistické poznámky nebo statistické údaje? Je nutné odlišovat

26.07.2015 22:20

Kde končí hranice "snesitelné formy" multikulturalismu a kde začíná ta přehnaná, ženoucí nás do občanské války, jsme si řekli mnohokrát. Tihle multikulturalisté, ti "tolerantní", co snesou vše, jen ne jiný názor a vlastní kulturu, nazývají své oponenty mnoha hanlivostmi. Příkladem jsou slova xenofob a rasista. A také nácek. Skutečnost a pravdivost jejich označení však často chutná po velké lži. Jaký je rozdíl mezi kritikem a rasistou nebo xenofobem?

Předně rasista nesnáší jinou než svojí vlastní kulturu a je mu úplně jedno, proč. Prostě je špinavá, podřadná a nepřijatelná. Toť vše. Když pak existují důvody, chytne se jich a užívá je ke své argumentaci. Xenofob nic neví, prostě se bojí všeho, co nezná. Oba tyto typy lidí nejsou zrovna dobrým společenským odrazem. Ale ze všech lidí, jenž byli kdy za rasisty, xenofoby či za nácky označeni, je takový tak jeden z tisícovky. A to ještě přeháním.

Zbytek jsou to kritici. Jsou to lidé, kteří vidí fakta, čtou, sledují situaci a v oblasti se vzdělávají. Xenofobie - strach z neznámého, je vyloučena. Mezi těmito lidmi se vytváří spolupráce, kooperují i přes to, že jeden je třeba Žid, druhý je Rom, třetí se narodil v Rusku, čtvrtý je černoch a pracují společně například se dvěma bělochy, což vylučuje rasovou nenávist. Mají prostě čísla a uvádějí věci na pravou míru. Nelíbí se to multikulturalistům, ti si často přebírají data z velmi starých statistických průzkumů nebo z průzkumů velmi všeobecných. Když se třeba ověřovala zločinnost imigrantů z islámských zemí ve Švédsku, do statistiky této zločinnosti byli započítáni všichni, kteří se nenarodili ve Švédsku, tedy například mnoho Finů. Navíc, byla to statistika z dob, kdy ve Švédsku byla tak desetina současného počtu muslimů.

Hranice mezi pravým rasismem a tím "takzvaným" jsou tedy tato čísla. Co tedy není rasismus, když někdo řekne, ačkoli to zdánlivě vypadá jako věta vyvolávající kolektivní vinu?

ROMOVÉ
I přes kritiku EU a USA u nás stále panuje kritická nálada směrem k romské komunitě. Podle "českých rasistů" Romové více kradou, méně pracují, jsou agresivnější, více útočí v přesile, chovají se jako čuňata a Češi jim vydělávají na dávky. To jsou taková základní tvrzení. Jaká je skutečnost?

V současnosti se nevede v ČR nějaká statistika zločinnosti na základě etnického původu. Avšak čísla jsou dohledatelná, a to s přesností na jednu jednotku procenta. V Česku žije v současné době cca 300 000 Romů. Jsou to necelá 3% populace. Ve věznicích pro dospělé pak mají Romové zhruba poloviční podíl. Mají tak momentálně tak patnáctkrát vyšší tendenci ke kriminalitě.

Romská komunita je zaměstnána zhruba z 60%. Celá česká zaměstnanost se pohybuje okolo 93%. Nezaměstnanost Romů je tak mnohem vyšší. 

Za násilnou trestnou činnost je v českých veznicích pro dospělé zhruba 13% Romů, což je 4 násobná tendence páchat násilné trestné činy oproti ostatním skupinám. Násilí ve skupině se v Česku pravidelně medializuje. Nutno podotknout, že medializace romské zločinnosti je díky práci neziskových organizací značně cenzurována. 

Velké oblasti vyloučených lokalit mají už přes 115 000 obyvatel. 85% z nich tvoří Romové. Případy rozmontování obytných budov pro kusy kovu v kontrukci jsou známé z několika sídlišť, která nyní slouží jako sociálně vyloučené lokality. Nepořádek kolem lokalit snižuje ceny nemovitostí. 85% romské odpovědnosti za tento nepořádek tak definuje celý problém. 

A dávky? Vládní a další neziskové organizace zajišťují Romům vyšší dávky ne tak, že jako Romové dostanou víc, ale že jim tyto lidé ukáží cestu k maximu, kdežto ostatním se takto nepomáhá. Výsledek je tak naprosto precizní výběr státních dávek Romy, zatímco ostatní ani neví, že mají takovou možnost. Tohle všechno jsou fakta. Žádná nenávist proti romské komunitě. 

AFRIČANÉ
Podle "tazvaných rasistů" mají lidé, co přijedou do Evropy, nižší IQ, jsou přenašeči smrtelných chorob, jsou méně vzdělaní, častěji znásilňují bílé ženy a jsou agresivní. Další problém údajně je, že si ani neuvědomují, že se to tady nedělá. 

V součtu údajů rozných organizací pracujících v Africe, mají obyvatelé kontinentu průměrné IQ cca 70, kdežto globální průměr se pohybuje okolo 100. Rozdíl je poměrně propastný, ale to přeci nic nemění na tom, že třeba Afričané jsou například lepší běžci, mají vyšší vytrvalost, jsou odolnější, protože jejich bydliště sjou zamořená nemocemi, které by nás Evropany zničily. Dokonce, přes velikou snahu různých organizací, z uprchlíků a ilegálních imigrantů příchozích do Evropy z Afriky, jich je cca 80% analfabetů. Je to údaj Světové zdravotnické organizace. 

Jižní Afrika se "pyšní" půl milionem nahlášených sexuálně motivovaných trestných činů ročně. To je extrém, je to několikrát více než je třeba český standard. Bílé Evropanky nesmějí v mnoha oblastech Afriky chodit samotné ani nakoupit, hrozí nebezpečí napadené sexuálními delikventy. V Evropě by je nejspíše léčili pro deviaci, oni si ale neuvědomují, že dělají něco špatně. 

A protože jim to multikulturalisté, kteří je vítají v EU, neřeknou, neuvědomí si to nikdy a mohou znásilňovat dál. Až 1/4 z nich se statisticky minimálně pokusilo někoho znásilnit. Jsou to většinou země "třetího" světa. Tam je zločinnost dávno za hranou. Gangy se perou mezi sebou, ničí se tam majetek. A s touto mentalitou dorazí i do Evropy. Zde je rálná šance, že mohou se svým násilným a vandallistickým chováním pokračovat.

MUSLIMOVÉ
Mezi "takzvanými rasisty" a "xenofoby, co nikdy muslima nepotkali", pobíhá mnoho domněnek. Třeba o znásilňovací aféře v Británii a dlouhodobém revolučním nárůstu znásilnění ve Švédsku. A také to, že muslimové celkově nás nenávidí a chtějí nás povraždit a vyhladit. 

Základem toho všeho je, že v koránu a dalších spisech jsou desítky až stovky příkazů, které muslimy vedou k následování proroka - Mohameda. On byl válečník, vrah, z dnešního pohledu pedofil, který nechával krutými způsoby pobíjet své oponenty a lidi, c omu nevěřili. A jeho terorové skupiny plenily po okolí a vraždili nevinné lidi. A to je ten vzor, který mají muslimové následovat.

Chovat se přátelsky k nemuslimům, ale nebýt jejich přítel. Tvrdit jim o islámu jako o čisté kultuře a lhát o podstatných věcech. Zabírat území a vyhlašovat chalífáty. Znásilňovat "bílé" zajatkyně. Nemít úctu k demokracii, která je prý "podřadná". A tak dále. Vlna znásilnění ve Švédsku je dávno potvrzeným faktem, který multikulturalisé schválně nevytahují na povrch.

Ať tedy muslimové chtějí nebo ne, mají to jako dlouhodobou misi. Musí jednou islámem vládnout světu. Mohamed to tak chtěl. Pokud to nechtějí oni, nenásledují správně svého proroka. A to by podle koránu měli. Tam jim to diktuje 91 krát.

A já se vážených multikulturalistů ptám: Co je rasistického, xenofobního a náckovitého na tom, uvádět správná data? Co je špatného ne kritice? Jste vůbec demokraté?