Otevřený dopis Plzni. Ustoupí den Jeruzaléma kvůli islámu?

04.05.2015 09:03

Otevřený dopis pořadatelům Plzně 2015, která se má letos stát evropským hlavním městem kultury, můžete přečíst zde. Píše se v něm žádost o zastavení propagace Jeruzaléma, dopis je psán kvůli islámu. Ustoupí Plzeň od svého plánu kvůli této ideologii? Byl by to další důkaz toho, jak agresivně islám vyžaduje přizpůsobení. 

Na jedné straně se v dopise, který podepsal i multikulturní extremista Petr Uhl, píše o nelegální anexi města Izraelem, který si prý přivlastnil "mezinárodní" město a prohlásil ho za své hlavní. Pak se píše o izraelské propagandě, kterou dokazují i přítomné i izraelské úřady. Jenže...

Islámská propaganda má též v Plzni své místo. Takzvaný Arabfest arabský ve skutečnosti vůbec nebyl. Muslimové se tam chlubili vynálezy, které byly vytvořeny Araby, nikoliv islámem. Dále pak se ženy mohly naučit vázat si hidžáb, což může být propaganda směřující k přípravě na budoucí povinnost Evropanek hidžáb nosit. 

Kdybychom smýšleli stejně diktátorsky jako zastánci multikultury a hlavně islámu, zakázali bycom Arabfest, jelikož už název sám o sobě je skrytá lež. Doporučuji přečíst si jména signatářů, jistě vás některá překvapí.