Multikulturní organizace nejdříve blokují, pak si stěžují

04.05.2015 08:00

1.5. pochodovali příznivci DM a DSSS Brnem. Proti lidem, ÚDAJNĚ vázaným k neonacistům, se postavila blokáda složená z multikulturních lidí, většinou členů Antifa gangu. Tato skupina si fotí všechny holé hlavy v okolí, zkoumá, žaluje, sleduje a označuje všechny údajné neonacisty a veřejně je fotí, mluví a popisují. Nyní se rozhodli, že protizákonně zablokují akci, která byla oznámena podle pravidel. Během jedné hádky mezi organizátory zaznělo z úst jednoho z členů odpůrců dokonce toto: "Já nedovolím, abyste tu šířil svý šílený názory!" Zabraňovat někomu v šíření názorů je za hranicí. Je to něco, za co se rozhodně v roce 1989 klíči nezvonilo. 

 

Jejich prohlášení typu "děkujeme, že jste za cenu přestupku bránili náckům" a podobně, jen tuto tezi potvrzují. Během blokády náledovalo několik desítek vulgarit. Dokonce 95% z nich znělo z úst odpůrců údajných agresorů, což je vlastně projevem agrese. Poté neuposlechli opakovaných výzev policie a ta musela použít donucovacích prostředků k uvolenní cesty příznivcům DM a DSSS. Použit byl slzný plyn, údajně bylo pár odpůrců ošetřeno s oděrkami, několik desítek jich pozatýkali. Na této akci nelze vidět nic špatného. 

 

Teď ale přijde perla. V prohlášení pořadatelů blokády zaznělo, že zákrok policie byl nepřiměřený, ba dokonce, že organizačně nezvládla vyřešit situaci! Pro multikulturalisty bylo krajně demokratické, aby mohli nezákonně zůstat tam, kde byli a aby byla rozpuštěna akce DM a DSSS, která byla předem nahlášená. 

 

Sečteno a podtrženo: Na předem nahlášenou akci přišli jejich odpůrci, kteří je bez důkazů pomluvili coby neonacisty. Následně se rozhodli porušit zákon a tuto akci přímo blokovat. Během této blokády dali jasně a rázně najevo, že chtějí pochod a jeho členy doslova umlčet. Po zákroku policie pak všechno svedli na ní. Osobně je to přinejmenším ubohé, ale velmi to odkazuje a definuje chování multikulturalistů. Jejich názor totiž sdílí každý a kdo ne, je extremista, neonacista, xenofob a Satan. Zajímavé....