Multikulturalisté porušují demokracii, Univerzita možná přijde o peníze

02.06.2015 04:24

Řádně zapsaný spolek, hnutí Islám v České republice nechceme, uspořádal na 6.6. první celorepublikový sněm coby počátek nové éry organizace, která se již delší dobu transformuje z řad internetových žvanilů mezi organizovaná hnutí ovlivňující silou svých příznivců i vrcholovou politiku. Tento sněm byl naplánován v Kongresovém sále České zemědělské univerzity Praha. Mezi stranami byla podepsána nájemní smlouva.

Jenže se do spolupráce těchto institucí vložil reportér České televize. Ano, té ČT, která se snaží zdiskreditovat hnutí všemi možnými prostředky, například snižováním počtu účastníků demostrací, skákáním do řeči a demagogií při rozhovorech, rubrikami o antisemitismu s odborníky na islám, kteří tvrdí, že islám učí mír i se sociology, kteří radí, jak zabránit rasismu vůči islámu. Všechny tyto nesmysly tak eskalují snahou Jana Moláčka

Ten napsal na své facebookové zdi, že univerzitě poslal dopis, ve kterém jí varuje před pronajmutím sálu skupině, která: "si pronajala již dříve prostory pod skrytou hlavičkou a majitel netušil, že poskytuje zázemí pro podněcování nenávisti vůči menšinám". Po olomouckém ataku na petiční stánek vypadá situace opačně, ale dá se to brát jako jeho názor, založený zřejmě buď na vlivu jeho vedení nebo na jeho přesvědčení, že dělá správnou věc, což by dokazovalo, že není informován dostatečně ani o organizaci, ani o islámu. 

Univerzita zareagovala. Uvedla, že se od pronajmutí prostoru organizaci distancuje, Martina Konvičku, svého bývalého studenta, označila na Facebooku jako nebezpečného a mezitím rektor akci IvČRN nepovolil. Kauza, do které se nepochopitelně aktivně zapojil reportér placený z koncesionářských poplatků a který se svými slovy dopouští možná až trestného činu pomluvy, tak skončí spíše fiaskem pro univerzitu a snad i trapasem pro ČT, která například o pátečním útoku na petiční stánek v Olomouci ani neinformovala.

Protože došlo k uzavření nájemní smlouvy mezi univerzitou a IvČRN, bude muset univerzita zaplatit buď odškodné nebo třeba uhradit rozdíl mezi nájemnými v případě, že si hnutí bude muset najít nové prostory a najde si dražší. To záleží na smlouvě, ta není veřejnosti pochopitelně přístupná. Sice zbývá do sněmu jen několik dní a určitě to pro hnutí znamená komplikaci, nyní však může být výběr snažší, neboť si může spolek vybrat určitě dražší prostor, v případě dobré smlouvy cenově téměř neomezený.

Na tomto nedemokratickém kroku reportéra média, které platíme my všichni, je prostě něco zvláštního. Toho člověka totiž zjevně nezajímá, že kdo odejde od islámu, hrozí mu reálná smrt i v Evropě, neboť je ponásledován mnoha členy evropské muslimské komunity, že v místech výskytu imigrantů z islámských zemí přibývá napadení, krádeží, znásilnení a vražd a že právní systém islámu označil Evropský soud pro lidská práva jako prvek s lidskými právy naprosto nelsučitelný. A mnoho dalších prvků. Stačí si přečíst korán, celý, bez vynechávání a vytrhávání citací. Zkrátka že kritika takového nábožensko-politického systému, který obsahuje více chyb, ditátu, diskriminace a násilí než jakákoliv jiná diktatura v historii za diktaturu považovaná, nemůže být označena jako nenávist vůči menšině.

A že tak nemůže být určite označena organizace, které naopak muslimové v České republice vyhrožují a jejíž členy začínají i fyzicky napadat. Chování multikulturalistů je tak nejen nepochopitelné, ale hlavně demokratcky a společensky nepřijatelné. Již nejsme v osmdesátých letech. Tady má každý právo říct svůj názor. O to víc, když pak žádný jiný není podložen tolika neprůstřelnými fakty.